Om oss

Hallo Trysil AS er et sponsor og arrangements firma som ble startet i november 2008. Firmaet har hatt ansvaret for alt sponsor salg i Nybergsund IL Trysil, og har hatt ansvaret for sponsorsalget for regionslaget i skiskyting, Team Eidsiva. I tilegg har firmaet vært svært delaktig i aviklingen av Trysilsmellen og Trysil Sommerfestival. Samt flere store konserter med Åge Aleksandersen, Jahn Teigen, DDE og Hellbillis m.fl.

Startet i 2012 Trysil Sommerskiskole og Trysil Rulleskisprint som ble meget vellykket.I 2016 feiret vi 5 års jubileum for disse arrangementene, noe som ble en stor suksess med over 270 elever. Det var meget bra etter bare 5 år. I 2017 ble det hele 370 elever. Dette gjør at vi sammen med sommerskiskolen på Beitostølen er Norges største. Da blir det viktig også være best i årene som kommer.

Trysil Rulleskisprint som arrangeres i 1. uken på sommerskiskolen, har blitt en fantastisk suksess. I år var  det utrolige 4000 tilskuere som overvar rennet, som ble vunnet av Johannes Høsflot Klæbo, foran Petter Northug og Niklas Dyrhaug. Store deler av den norske eliten var på plass.

I 2017 arrangerer vi også treningsweekend med Anders og Jørgen Aukland den 7-10.desember. Dette er for alle turløpere som vil lære av de beste og bli bedre. Gå inn på http://trysilweekend.wordpress.com for ytteligere informasjon.

Hallo Trysil selger sponsoravtaler for næringslivet og til den tv sendte sesongåpningen i skiskyting på Natrudstilen-Sjusjøen i november. Hallo Trysil AS ser stadig etter nye prosjekter for å utvikle firmaet videre.

Daglig leder er Svein Skarpmo, Tlf: 92 88 30 45, Email:  svein@hallotrysil.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s